Jij bent je onderneming

Zie jezelf als je onderneming. Als je voor jezelf niet meer helder hebt wat je nu echt wilt en jij persoonlijk niet verder groeit, dan kan jij de doelen voor je onderneming ook niet goed neerzetten en deze verder laten groeien. Heb je veel last van onrust in je hoofd? Waarschijnlijk verloopt het werk binnen je onderneming vrij chaotisch. En wanneer je wordt geleefd door de waan van de dag en maar weinig rust en balans ervaart, dan reageer jij als ondernemer wellicht alleen op zaken die nu moeten gebeuren. Er is geen tijd en ruimte voor het laten stromen van je creativiteit voor oplossingen en nieuwe ideeën.

Herken je dit? Lees hieronder op welke gebieden ik jou en je onderneming een boost kan geven, waarna jij weet welke stappen je kunt zetten in je ondernemerschap.  Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het plannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Helderheid en inzicht

Ben je vastgelopen? Weet je niet goed meer wat of hoe je verder wilt met je onderneming? Krijg jij je doelen maar niet scherp, terwijl je graag verder wilt groeien? Grote kans dat je de oplossing hiervoor in jezelf kunt vinden: Als je voor jezelf niet goed (meer) weet wat je echt wilt of twijfelt of je nog wel op de juiste weg zit, dan weerspiegelt zich dat in je onderneming.  

Laat mij jou en je onderneming vooruit helpen en het voor jou weer helder krijgen met 1 of meer support-gesprekken, waarin je met bewuste aandacht stil staat bij jezelf. 

Rust en balans

Word je geleefd door de waan van de dag? Kom je nog maar weinig aan jezelf toe? Kan je steeds geen tijd vinden om te kunnen werken aan de verdere groei van je onderneming? Stroomt je creativiteit niet (voldoende) meer voor nieuwe ideeën en doelen? Zoek je meer rust en balans? 

Laat mij jou helpen met 1 of meer supportgesprekken, waarin ik jou laat ontdekken hoe jij voldoende tijd en ruimte kunt creëren voor ontspanning, bezinning en creativiteit. 

Focus en efficiëntie

Heb je last van onrust in je hoofd? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Wil je teveel tegelijk doen? Heb je aan het einde van je werkdag het gevoel dat je niet veel verder bent gekomen? 


Laat mij jou in 1 of meer supportgesprekken helpen je focus te verbeteren en overzicht aan te brengen in je ondernemerschap. Ontdek daarnaast hoe je jouw werk beter kunt organiseren en welke zaken je eenvoudiger en efficiënter kunt oppakken.